Soutěž o 5x bezdrátová sluchátka FIXED Buds Pro v hodnotě 1 599 Kč

Komerční sdělení 01. prosince 2023 | 16:28 — Lucie Wirthová
True Wireless sluchátka FIXED Buds Pro s ANC a bezdrátovým nabíjením navodí atmosféru privátního koncertu kdykoliv a kdekoliv a díky minimalistickému designu si s nimi pohodlně i schrupnete.
Další 1 fotografie v galerii
Vyhrej i ty svá sluchátka / Fixed

Česká značka FIXED představuje True Wireless sluchátka, která ocení sportovní nadšenci i elegáni. Jejich čistý design je činí takřka neviditelnými, ukrývají v sobě však maximální zvukový zážitek. Pokročilé technologie způsobí, že vás hudba doslova pohltí. Při aktivaci funkce ANC dochází k naprosté izolaci okolního zvuku – odpojí tě od světa. Když se do něj budete chtít opět připojit, stačí přepnout do Transparency režimu a lze vést konverzaci i se sluchátky v uších. Skvěle se hodí i pro telefonní hovory. Pomocí funkce ENC mikrofony blokují okolní zvuky, druhá strana tak slyší čistě bez rušivých elementů. FIXED Buds Pro jsou skvělým dárkem i pro nadšené hráče, kterým Game režim optimalizuje zvuk pro hru a maximálně sníží odezvu. 

FIXED Buds Pro se automaticky spárují prostřednictvím Bluetooth 5.2 s vaším zařízením až na vzdálenost 10 m a ovládáte je pouhým dotekem. Potěší také možností používat levé či pravé sluchátko samostatně. Díky svým rozměrům a silikonovému povrchu pohodlně sednou do každého ucha. www.fixed.zone

FIXED Buds Pro jsou k dostání na fixed.zone.cz, alza.cz, v Datartu a u dalších prodejců elektra za 1 599 Kč.

Soutěžní otázka:

Kolik hodin poslechu poskytnou FIXED Buds Pro?

1) Až 10 hodin 
2) Až 15 hodin 
3) Až 20 hodin 

Odpovědi zasílejte na lucka@digitalplus.cz a následně 5 prvních výherců se správnou odpovědí budou kontaktování emailem do 15.12.2023.

Další články
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Užijte si vzácný čas s rodinou na dovolené snů: Bílé bláže, blankytně modrá voda i fascinující podmořský svět - to jsou Maledivy

Last minute Turecko s cestovní kanceláří TUI aneb Prožijte...

Dlouhá cesta může být pro dítě utrpením, nová auta ale...

Dokonalé prázdninové letovisko? Plážové ráje Bodrumu...

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové...

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Zavřít reklamu