Kvalitní moderní ojetý vůz šetří vaši kapsu a je také bezpečnější

Auto 06. září 2019 | 18:05 — redakce
Čeští motoristé rychle zjistili, že nejlepší je koupit si u Emil Frey Select zánovní, tzv. roční vůz. Moderní auto totiž nevyžaduje následné vysoké servisní náklady, má nižší spotřebu a je také výrazně bezpečnější a lépe vybavené.
Dalších 5 fotografií v galerii
Největší zájem je o roční vozy / Emil Frey Select

České autobazary přetékají ojetými vozy, jejichž věk přesáhl deset let. Tisíce starších ojetin k nám totiž proudí z okolních států. I proto se průměrné stáří tuzemského vozového parku stále zvyšuje. Za první pololetí opět narostlo o 0,19 roku na hodnotu 14,82 roku, což nás řadí na chvost celé Evropské unie a spolu s dovozy starých a nekvalitních aut ze zahraničí představuje vážný problém jak pro bezpečnost provozu, tak ekologickou zátěž. Automobilová technika totiž udělala za poslední dekádu obrovský krok dopředu, takže i ti, kteří si nemohou či nechtějí kupovat zcela nový vůz, si mohou díky nabídce ročních vozů Emil Frey Select dopřát kvalitu a jistotu srovnatelnou s novými auty.

U Emil Frey Select se díky serióznímu přístupu dle švýcarských standardů vyvarujete také dalších významných rizik spojených s koupí ojetiny – všechny vozy v nabídce mají naprosto jasný původ, stav kilometrů a transparentní servisní historii. Vždyť na certifikované ojeté vozy nabízí Emil Frey Select zcela zdarma roční záruku, která může být v některých případech rozšířena až na dva roky! Tato zárukakryje 15 konstrukčních skupin celého auta a takřka kopíruje záruku na nové vozy. Lze ji dokonce uplatnit v jakémkoliv autorizovaném servisu dané značky v celé Evropě a její součástí je rovněž asistenční služba.

V široké nabídce zánovních vozů dominují nadstandardně vybavené modely značek Citroën a Peugeot, nicméně zákazník má samozřejmě na výběr i z modelů jiných výrobců. Kompletní nabídku najdete na webu www.emilfreyselect.cz, nebo můžete navštívit jedno ze čtyř prodejních míst v Praze (Kolbenova, Pražská, Skorkovská a Pekařská).

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Vládní konsolidační balíček výrazně omezil volnočasové benefity pro zaměstnance

Hypoteční turistika se přestane od září vyplácet, banky...

Tipy, jak vybrat dokonalé hliníkové dveře

Zapíchněte k pokojovým rostlinám hlavičky zápalek. Působí...

Ucpal se vám záchod? Než zavoláte instalatérovi, zkuste...

Jak mít dokonale ozdobený vánoční strom? Udělejte to jako...

Proč se vám doma tvoří prach, sotva ho utřete, a tipy, co s...

Zavřít reklamu