Skvěle vybavené Peugeoty za skvělé ceny. Nepropásněte jedinečnou akci, která se jen tak nevidí

Auto 09. září 2019 | 20:35 — redakce
Zákazníky netrpělivě vyhlížená akce je konečně tady! V pondělí 16. září startuje výjimečná nabídka 7 dní Peugeot, díky které si lze pořídit skvěle vybavené nové vozy za skvělé ceny – od městského modelu 108 až po rodinné SUV Peugeot 5008.
Dalších 6 fotografií v galerii
16. září startuje výjimečná nabídka 7 dní Peugeot / Peugeot

Již se stalo dobrým zvykem, že Peugeot dvakrát ročně – na jaře a na podzim – pořádá výjimečnou prodejní akci, díky které je možné si pořídit skvěle vybavený nový vůz za skutečně jedinečnou cenu. Tato tradice, kterou značka odstartovala již ve svých počátcích působení v Česku, rychle přitáhla pozornost široké skupiny českých motoristů, kteří díky ní vždy udělali velmi dobrý nákup.

První takový výjimečný týden bývá vždy v lednu a ten druhý se právě nezadržitelně blíží. Akce 7 dní Peugeot startuje už v pondělí 16. září a z dosavadních zkušeností plyne, že právě tento týden bývá o zvýhodněnou nabídku Peugeotu skutečně velký zájem.
Zkušenější a informovanější zákazníci již proto vyčkávají, jakou zajímavou příležitost jim značka letos přichystá. Opět jsou totiž pro tuto speciální akci vyhrazeny nejen stovky skladových vozů, ale samozřejmě i nadále trvá možnost si objednat za zvýhodněnou cenu vůz do výroby přímo podle vašeho přání.

Pro vaši lepší představu, jak výhodná tato akce skutečně je, se podívejte na vybrané nabídky. Vždyť malý městský model 108 můžete mít v pětidveřovém provedení ve verzi ACTIVE 1.0 VTi 72 již za 219 000 Kč. Díky rafinovanému designu a moderní technice mimořádně oblíbený pětidveřový Peugeot 208 je k mání již za 257 000 Kč, a to ve výbavě ACTIVE s moderním benzinovým motorem 1.2 PureTech o výkonu 82 koní. Mimochodem právě řada motorů 1.2 PureTech se může pochlubit prestižním mezinárodním oceněním Engine of the Year, a to nepřerušeně od roku 2015 až 2018.

Stejný motor má pod kapotou i nejprodávanější malé SUV u nás, Peugeot 2008. Ve výbavě ACTIVE a s manuální pětistupňovou převodovkou ho můžete mít již za 309 000 Kč.
V nižší střední třídě je již tradičně v oblibě u zákazníků model 308. Také on je v rámci nabídky 7 dní Peugeot k dispozici za jedinečnou cenu 355 000 Kč, a to ve verzi ACTIVE 1.2 PureTech 110 s manuální šestistupňovou převodovkou. Praktičtější provedení kombi 308 SW s velkým kufrem o objemu 610 litrů, je se stejnou výbavou i motorem k mání již za 377 000 Kč.

Stranou však samozřejmě nezůstaly ani dva velké a praktické modely SUV. Kompaktní Peugeot 3008 si můžete během této speciální týdenní akce pořídit již za 515 000 Kč, a to ve verzi ACTIVE s motorem 1.2 PureTech s dynamickým výkonem 130 koní. Stejnou úroveň výbavy i pohonnou jednotku má sedmimístné rodinné SUV Peugeot 5008, jež se pouze během akce 7 dní Peugeot může pyšnit cenovkou 540 000 Kč. Zkrátka, ten správný čas pro nákup nového vozu nastane v pondělí 16. září. Neváhejte!

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Cestování v září: Tipy, kam vyrazit v těchto dnech za...

Zavřít reklamu