Vlajková loď značky Peugeot zakotví na Vltavě

Auto 25. srpna 2018 | 10:03 — Anna Novotná
Nový Peugeot 508 se sice chystá oficiálně nastoupit na trůn modelové řady až na sklonku září, česká premiéra se však koná už teď. Proběhne na druhém ročníku výstavy AUTA NA NÁPLAVCE ve dnech 29. srpna až 2. září 2018 v Praze u Rašínova nábřeží.
Dalších 6 fotografií v galerii
Lvímu králi bude na Vltavě dělat společnost nový Peugeot Rifter / Peugeot

Na lodi na Vltavě návštěvníci uvidí nejen novou vlajkovou loď značky, ale také její novinku Peugeot Rifter a současné nejžádanější modely – SUV Peugeot 3008 a 5008.
 
Nejočekávanější novinka značky, Peugeot 508, zazářila poprvé letos na jaře na autosalonu v Ženevě. Atraktivní fastback nadchl návštěvníky z řad veřejnosti i médií. Z prestižní švýcarské přehlídky automobilové krásy odjel model ověnčený titulem „Nejlepší vůz ženevského autosalonu“. O tom, zda si ocenění opravdu zasluhuje, se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči na Náplavku. Představí se tam zářivě rudý exponát v nejvyšší úrovni výbavy GT.

Lvímu králi bude na Vltavě dělat společnost nový Peugeot Rifter. Tato kompaktní osobní dodávka dokonale splňuje požadavky zákazníků tohoto populárního segmentu, navíc přidává výraznou osobnost a přitažlivý design zdařile kombinující robustnost s elegancí. Rifter svým vzhledem navazuje na veleúspěšnou sérii SUV, která značku Peugeot vynesla do čela této automobilové kategorie na evropském trhu. Nejprodávanější dvě velká SUV – Peugeot 5008 a 3008 – budou také k vidění na Náplavce. Hezký pohled na ně bude z lodní kavárny Bateau Café de Paris, kde vás zástupci značky Peugeot pohostí výbornou kávou či zmrzlinou.
 
Pro návštěvníky výstavy AUTA NA NÁPLAVCE je připraven atraktivní doprovodný program zahrnující koncerty. Zahrají No Name, Tomáš Klus, Pavel Callta, Eddie Stoilow a další. Chystají se rovněž autogramiády, které přislíbil např. skokan na lyžích Roman Koudelka, oštěpařka Barbora Špotáková nebo snowboardistka Kateřina Vojáčková. A v plánu jsou i besedy na témata „Auto jako investice“, „Čím si lidé ničí auta“ a další. Kompletní program najdete na webu Autananaplavce.cz. Vstup na akci je zdarma.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

Hypoteční turistika se přestane od září vyplácet, banky...

Tipy, jak vybrat dokonalé hliníkové dveře

Zapíchněte k pokojovým rostlinám hlavičky zápalek. Působí...

Ucpal se vám záchod? Než zavoláte instalatérovi, zkuste...

Jak mít dokonale ozdobený vánoční strom? Udělejte to jako...

Proč se vám doma tvoří prach, sotva ho utřete, a tipy, co s...

Zavřít reklamu