Dodávkou roku 2019 je nový Peugeot Partner. Porotu zaujaly dvě nevídané inovace

Auto 21. září 2018 | 18:05 — Anna Novotná
Nový Peugeot Partner získal ve středu 19. září v Hannoveru titul International Van Of The Year 2019. Toto ocenění je uznáním práce týmů značky Peugeot a jejich odměnou za úsilí vynaložené v projektu, který je jedním z pilířů strategie vývoje značky.
Každý firemní zákazník najde vhodnou konfiguraci vozidla, která mu umožní pracovat efektivněji / Peugeot

Tuto prestižní cenudostal nový Peugeot Partner ještě před svým uvedením na evropský trh, které je  naplánována za několik týdnů. Od založení ankety v roce 1992 se jedná o pátý model značky Peugeot oceněný titulem Van Of The Yeqr.

Mezi přednosti nového modelu Nový Peugeot Partner patří zejména mimořádné jízdní vlastnosti a akustický komfort, vysoká úroveň z hlediska technologií a bezpečnosti, dvě délky karoserie (440 a 475 cm) a široká škála motorizací i doplňků výbavy určených k tomu, aby usnadnily uživatelům život na palubě vozu.

Porotu zaujaly také dvě klíčové a v tomto segmentu nevídané inovace: ukazatel přetíženízajišťující bezpečnost v každé situaci a funkce Surround Rear Vision, která pomocí kamery umožňuje sledovat mrtvé úhly. 

Peugeot Partner je specifický začleněním kabiny Peugeot i-Cockpit,což je v tomto segmentu světová premiéra a zároveň exkluzivní výbava, nabízející nové zážitky z řízení a zvýšení produktivity.

Každý firemní zákazník najde vhodnou konfiguraci vozidla, která mu umožní pracovat efektivněji, zvláště pak s verzí Grip, což je odpověď na požadavky týkající se odolnosti vozu v každé situaci, nebo s verzí Asphalt, určené těm, kteří tráví dlouhé hodiny za volantem.

Nový Peugeot Partner účinně pomáhá svému majiteli v podnikání, umožňuje mu objevovat nové možnosti a překonávat zdánlivě nemožné.  
 
Ocenění International Van Of The Year se uděluje od roku 1992. Porota se skládá z 25 evropských novinářů a vydavatelů nezávislých médií zaměřujících se na lehké užitkové vozy.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu