Nejlepší ojeté vozy najdete v Hostivaři. Zajeďte si třeba pro roční Subaru Impreza

Auto 10. listopadu 2019 | 08:37 — Anna Novotná
Zimní sezona je za dveřmi, a tak spousta řidičů přemýšlí nad spolehlivým vozem, který je nenechá na namrzlých silnicích na holičkách a zaručí bezstarostnou a bezpečnou jízdu pro celou rodinu. A když není na nový, uvažuje se o ojetém. Kde ho však pořídit, abyste měli jistotu, že jste koupili dobře a nebudete vašeho rozhodnutí časem litovat?
Další 4 fotografie v galerii
Na stránkách emilfreyselect naleznete bohatý výběr ojetých vozidel / EFS

Naprostou garanci původu a dobrého technického stavu vám poskytne program prodeje ojetých vozů Emil Frey Select.

K ojetým vozům přistupuje stále velká část řidičů s obavami z následného drahého servisu. Určitě se proto vyplatí kupovat ojetý automobil u seriózního prodejce. Pokud si jako partnera vyberete renomovaný švýcarský certifikovaný program Emil Frey Select, uděláte pro ochranu své peněženky to nejlepší rozhodnutí. Na rozdíl od běžných bazarů totiž u Emil Frey Select prodávají výhradně vozy, které prošly detailní technickou přejímkou, a lze u nich tak garantovat nejen technický stav, ale také původ a počet najetých kilometrů.

Automobily, které takto získají náročnou certifikaci Emil Frey Select, jsou připraveny dělat svému majiteli pouze radost. Právě díky preciznímu a naprosto transparentnímu přístupu totiž může Emil Frey Select poskytnout na certifikované automobily roční záruku, jež je v mnoha případech prodloužena dokonce na dva roky. A co víc, platí v rámci celé EU stejně, jako asistenční služba, jež je k těmto vozům rovněž nabízena.

Největší zájem zákazníků se upírá k ročním vozům, jejichž nabídka je u Emil Frey Select mimořádně bohatá. Tyto vozy jsou nejlepší volbou, neboť jsou po technické stránce víceméně jako nové. „Na všech našich čtyřech pražských pobočkách pozorujeme jednoznačný trend stále se zvyšujícího zájmu o takzvané roční vozy,“ potvrzuje Zdeněk Fořt, ředitel firmy EF Mobility patřící do skupiny Emil Frey v ČR a dodává, „Moderní zánovní auta přinášejí zákazníkům spoustu výhod, ale jsem také rád, že Emil Frey Select svou kvalitní nabídkou přispívá i k omlazení velmi starého českého vozového parku.“

Na stránkách emilfreyselect.cz naleznete bohatý výběr ojetých vozidel k prodeji od renomovaných výrobců. V centru ojetých vozů Emil Frey Select v pražské Hostivaři si pak vybraný vůz můžete prohlédnout a vyzkoušet. Co byste řekli třeba na roční Subaru Impreza za 499 900 Kč? Kromě toho vám Emil Frey Select dá k vybraným vozům plnou nádrž zdarma, jako např. k Peugeotu 2008 za 269 900 Kč.

 

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Vládní konsolidační balíček výrazně omezil volnočasové benefity pro zaměstnance

Hypoteční turistika se přestane od září vyplácet, banky...

Tipy, jak vybrat dokonalé hliníkové dveře

Zapíchněte k pokojovým rostlinám hlavičky zápalek. Působí...

Ucpal se vám záchod? Než zavoláte instalatérovi, zkuste...

Jak mít dokonale ozdobený vánoční strom? Udělejte to jako...

Proč se vám doma tvoří prach, sotva ho utřete, a tipy, co s...

Zavřít reklamu