Apple představil nový levný iPhone. Nabízí nejvýkonnější procesor a zajímavou cenu

PC a Mobil 19. dubna 2020 | 15:21 — Lukáš Bauer
Společnost Apple nedávno představila nový iPhone SE, který uživateli nabízí skutečný výkon za nízkou cenu. Tento telefon totiž vychází z předchozích modelů, je však vybaven nejmodernějším procesorem, který pohání také nejnovější smartphone od Applu - iPhone 11 Pro.
Další 2 fotografie v galerii
Design nového iPhone SE vychází, jak už bývá zvykem, z předchozích modelů / Internet

Společnost Apple nedávno představila novou generaci oblíbeného iPhone SE. Tento smartphone svým designem vychází ze starších modelů, ale nabízí výkon těch současných, a navíc za velmi zajímavou cenu.

Nový iPhone SE je k dostání v několika barvách a na jeho HD LCD displeji dominují dva výrazné černé okraje, na spodním je i dotykové tlačítko s funkcí Touch ID. Displej s úhlopříčkou 4,7 palce patří dnes spíše k menším. 

To podstatné se ale nachází uvnitř krytu telefonu, jenž je tvořen kovovým rámečkem a sklem na zadní straně. Nový iPhone SE je totiž vybaven nejvýkonnějším procesorem, který společnost Apple v současné době vyrábí. Jedná se o čip, který pohání nejnovější iPhone 11 Pro. S tímto procesorem iPhone SE poskytuje nebývalý výkon při prohlížení stránek a hraní her.

Telefon také podporuje bezdrátové nabíjení a dvě karty SIM a ESIM. Nový iPhone SE je také odolný vůči vodě do hloubky jednoho metru na dobu nejvýše třiceti minut. Telefon také díky procesoru dokáže získat maximum obrazu z obou kamer. Zadní kamera o rozlišení 12 megapixelů dokáže například vytvořit portrét s rozmazaným pozadím, a také nahrávat video ve vysokém rozlišení při 60 snímcích za sekundu i se stabilizací obrazu. Dále čtěte: Hackeři více než dva roky získávali citlivá data z tisíců zařízení iPhone.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu