Apple představil nový levný iPhone. Nabízí nejvýkonnější procesor a zajímavou cenu

PC a Mobil 19. dubna 2020 | 15:21 — Lukáš Bauer
Společnost Apple nedávno představila nový iPhone SE, který uživateli nabízí skutečný výkon za nízkou cenu. Tento telefon totiž vychází z předchozích modelů, je však vybaven nejmodernějším procesorem, který pohání také nejnovější smartphone od Applu - iPhone 11 Pro.
Další 2 fotografie v galerii
Design nového iPhone SE vychází, jak už bývá zvykem, z předchozích modelů / Internet

Společnost Apple nedávno představila novou generaci oblíbeného iPhone SE. Tento smartphone svým designem vychází ze starších modelů, ale nabízí výkon těch současných, a navíc za velmi zajímavou cenu.

Nový iPhone SE je k dostání v několika barvách a na jeho HD LCD displeji dominují dva výrazné černé okraje, na spodním je i dotykové tlačítko s funkcí Touch ID. Displej s úhlopříčkou 4,7 palce patří dnes spíše k menším. 

To podstatné se ale nachází uvnitř krytu telefonu, jenž je tvořen kovovým rámečkem a sklem na zadní straně. Nový iPhone SE je totiž vybaven nejvýkonnějším procesorem, který společnost Apple v současné době vyrábí. Jedná se o čip, který pohání nejnovější iPhone 11 Pro. S tímto procesorem iPhone SE poskytuje nebývalý výkon při prohlížení stránek a hraní her.

Telefon také podporuje bezdrátové nabíjení a dvě karty SIM a ESIM. Nový iPhone SE je také odolný vůči vodě do hloubky jednoho metru na dobu nejvýše třiceti minut. Telefon také díky procesoru dokáže získat maximum obrazu z obou kamer. Zadní kamera o rozlišení 12 megapixelů dokáže například vytvořit portrét s rozmazaným pozadím, a také nahrávat video ve vysokém rozlišení při 60 snímcích za sekundu i se stabilizací obrazu. Dále čtěte: Hackeři více než dva roky získávali citlivá data z tisíců zařízení iPhone.

Další články
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Legendární zpěvačka a herečka Barbra Streisandová vydala po letech nový singl

Poradíme, jak vybrat správné umyvadlo pro vaši koupelnu

Jak zabránit blednutí černého prádla při praní?...

Vyrobte si vlastní gel na praní. Je účinnější než ten...

Věděli jste, že pepř dokáže prádlu navrátit barvy a...

Pokud chcete vyčistit žluté skvrny od potu, vyzkoušejte sílu...

Ucpal se vám záchod? Než zavoláte instalatérovi, zkuste...

Zavřít reklamu